Në këtë websajt përdorim cookies. Konfigurimet standarde të shfletuesve të internetit ju mundësojnë t'i ruani ata në pajisjet e shfrytëzuesve të fundit. Ju mund ta specifikoni ku t'i ruani ata apo t'iu qaseni atyre në shfletuesin tuaj të internetit. Vazhdimi i shfletimit tw uebsajtit pa i ndryshuar konfigurimet konsiderohet si miratim i përdorimit të tyre. Për më shumë në Cookies Policy
Shporta
Shporta Produktet 0
Total: 0,00 EUR
ALBUS Online ka në dispozicion dy qendra logjistike: njëra gjendet në Kosovë dhe tjetra gjendet jashtë Kosovës.

ALBUS Online vë në dispozicion dy mënyra të liferimit (dorëzimit) të porosive (blerjeve): përmes dërgimit me postë (në adresën e dhënë nga konsumatori) apo përmes tërheqjes nga vetë konsumatori, në njërën nga pikat e shitjes të komanisë ALBUS (në Prishtinë apo në rrugën Prishtinë-Fushë Kosovë).

Liferimi i artikujve që gjenden në depot e kompanisë në Kosovë bëhet brenda 24 orësh, nëse porosia bëhet para orës 13:00.

Liferimi i artikujve që porositen të premten pas orës 13:00 bëhet të hënën.

Liferimi i artikujve që nuk procesohen nga Qendra e Logjistikës në Kosovë bëhet brenda 7 ditësh.

Kostoja e liferimit shfaqet në momentin e zgjedhjes së opsionit të pagesës së porosisë.

Artikujt me vëllim të madh
bëjnë përjashtim, si për afatin e liferimit ashtu edhe për koston e liferimit.