Në këtë websajt përdorim cookies. Konfigurimet standarde të shfletuesve të internetit ju mundësojnë t'i ruani ata në pajisjet e shfrytëzuesve të fundit. Ju mund ta specifikoni ku t'i ruani ata apo t'iu qaseni atyre në shfletuesin tuaj të internetit. Vazhdimi i shfletimit tw uebsajtit pa i ndryshuar konfigurimet konsiderohet si miratim i përdorimit të tyre. Për më shumë në Cookies Policy
Shporta
Shporta Produktet 0
Total: 0,00 EUR
Kategoritë

Përforcues sinjali Wi-Fi Repeator Actina P6805 300Mbps LAN WPS

çmimi me TVSH 19,80 EUR
Shifra e produktit SIEAAAREP0001
Shifra e prodhuesit
Barkodi 5901443124276
Afati i liferimit max 7 ditë
Prodhuesi Action
copë
(0)

Përforcues sinjali Wi-Fi Repeator Actina P6805 300Mbps LAN WPS
Të dhëna teknike
Parametri Vlera
Standardet dhe protokolet e përkrahura 802.11n
Interfejset 1 x RJ-45 10/100
Siguria dhe autentikimi WPS, WEP, WPA, WPA2, parental protection
Sinjalizimi LED
Antena E jashtme
Frekuenca 2.4 GHz
Numi i antenave 2 copë
Butonë Reset, WPS
Menyrat e operimit Repeator
Furnizimi me rrymë 230 V
Uebfaqja http://actina2.siteor.pl/produkty/products-en/p-6805-en
Vlerësimet
Duke u ngarkuar...